ÄT BRA - MÅ BRA

lördag 5 januari 2013

Middag och ny dag

Igår lyxade vi till det med gratinerad hummer och ryggbiff. Gott och mys. Ingen träning igår dock så idag ska det köttas på gymmet! 
Under julledigheten har det inte blitt någon träning alls. Promenader men thats it! Så nu måste jag erkänna att det är lite svårt att komma igång igen. Tränade i torsdags, kroppen kändes full av energi och det gick hur bra som helst att kötta mer än vanligt på gymmet... men längtan har inte infunnit sig ännu. Ni vet den där känslan av att man längtar till att svettas och ta i med musklerna? Flåsa och känna hjärtat pumpa? Well, jag antar att det känslan kommer tillbaka efter lite kontinuerligt slit!
Hur kommer min träning se ut idag?
Ass and legs!! 

Så, denna dag har börjat med en riktigt sovmorgon (som hela ledigheten bestått av) en god kopp kaffe, ingen frukost, och nu förberedelse för gym. Sedan blir det väl hockey, hockey igen eftersom Brynäs tydligen spelar... och nog bio. Har jag tur kanske det även blir någon grej handlad.... 

Ha en bra dag ni alla!



torsdag 3 januari 2013

Fundering.

Bra start liksom efter en evighet av tystnad. MEN jag har verkligen en fundering... Varför tappar man motivationen? Det kan vara motivation till vad som helst, även det man älskar att göra! Jag har ju redan satt mina mål för träningen och kost, nyårslöfte uteblir 2013... Im not so good at it!;-)
Så det jag har bestämt mig att göra denna vår (minigoals is the shiiit) är att fortsätta att träna, variera mer, utmana mig själv, svettas mycket, gnälla en del men framför allt, älska det jag gör! Även kosten får sig en dos 'uppryckning'. Nu är jag generellt inte en 'fuskare' utan strikt lchf mår jag bäst av. Däremot måste jag lära mig att må bra med min kost utefter min träning. Känna efter mer på hur min kropp mår istället för att gå efter vad jag läser eller tror...

Så med detta sagt, nystart återigen på denna blogg!
Ooo en sak till.. Jag är ingen fan av vågar men nog ska jag minska på kroppsfetter. Vågen ryker under denna månad. Måttband kanske... Men som jag sagt tidigare, snyggjeansen lockar!

Sov gott.
Jenny